O fetiță de două luni a murit după ce a fost zguduită puternic de părinții ei. Copila avea leziuni cerebrale și 11 coaste rupte

Caz revoltător în familia unor englezi. Doi părinți și-au ”scuturat” puternic bebelușul, care a murit!

Tiffany Tate, în vârstă de 22 de ani, și Michael Roe, în vârstă de 33 de ani, sunt părinții micuței de două luni, Holly Roe. Bebelușul de doar opt săptămâni a murit după ce părinții ei au zguduit-o puternic, iar copila a suferit leziuni cerebrale și 11 coaste rupte. Cei doi adulți, care au recurs la gestul necugetat, sunt judecați pentru crimă.

Micuța a fost maltratată în locuința cuplului din Crowborough, East Sussex, Marea Britanie. Judecătorii din Lewes Crown Court din Hove trebuie să stabilească acum care dintre părinți și-a ucis fiica, iar automat, celălalt va fi învinuit de complicitate, relatează The Sun.

Tatăl ar fi fost cel care și-a omorât bebelușul

Multe ipoteze șocante au ieșit la iveală, în urma cercetărilor făcute de anchetatori. Procurorii spun că micuța avea cel puțin 3 leziuni pe creier și 11 fracturi ale coastelor, iar paramedicii au găsit-o fără suflare, acasă. Aceste lucruri se arată în documentele prezentate în instanță.

Un martor a scos detalii cutremurătoare la iveală. Potrivit spuselor matorului, prezentate în instanță,  tatăl micuței, Michael, ar fi spus că îi venea să o lovească de perete pe micuță, într-o noapte, când avea o criză de plans. De altfel, se pare că mama s-a străduit în primele săptămâni de la naștere să se apropie de fetiță.

„A devenit frustrată și panicată când bebelușul plângea”, a spus martorul. Tatăl copilei omorâte i-a mai spus martorului că a început el să o hrănească noaptea, pentru că mama ei nu mai avea răbdarea necesară să o facă. Totodată, în urma anchetei desfășurate de anchetatori reiese faptul că bărbatul ar fi cel care și-ar fi omorât fiica, într-o criză de nervi.

Incidentul a avut loc pe 10 septembrie 2018. La acel moment echipajele medicale s-au deplasat la locuința celor doi, după ce mama copilului a spus că micuța nu respira și nu mai putea să-i audă inima.

Astfel, medicii de pe ambulanță au încercat în zadar să o resusciteze pe micuță. Copila a fost declarată decedată la spital.

Ulterior, examenul medico-legal a arătat numeroase urme de violență pe trupul micuței. Decesul micuței a fost determinat de rănile la cap, care au fost produse prin scuturare, la fel ca și leziunile coastelor, au transmis legiștii. Părinții copilei neagă acuzațiile. scrie wowbiz.ro

admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *