Loredana Chivu, de urgență la spital! Ce a pățit diva sexy

Loredana Chivu a ajuns din nou pe mâinile medicilor! Diva sexy s-a filmat direct de pe patul de spital și a reușit să îngrijoreze pe toată lumea! Ce a pățit blondina?

Loredana Chivu este fără îndoială una dintre cele mai frumoase și sexy femei din România. Și cum este foarte activă pe rețelele de socializare, blondina își ține fanii la curent cu tot ceea ce face, chit că sunt momente de bucurie sau de tristețe. Așa s-a întâmplat și acum, când a ajuns din nou pe mâinile medicilor!

Loredana Chivu s-a filmat de pe patul de spital

În urmă cu puțin timp, blondina s-a filmat direct de pe patul de spital, semn că are din nou probleme de sănătate. Nu este prima oară când Loredana ajunge de urgență pe mâinile doctorilor. Cea mai recentă întâmplare de acest gen a avut loc în urmă cu aproximativ două luni, moment în care diva sexy a ajuns la perfuzii.

După ce a îngrijorat pe toată lumea foarte tare, vedeta a declarat că a suferit o cădere de calciu, din cauza faptului că vrea să mai slăbească. Deși arată foarte bine și are o siluetă demnă de invidia tuturor, Lore ajunge să nu mănânce mai deloc uneori, pentru a da jos kilogramele în plus.

”Am avut o cădere de calciu, anemie, pentru că țin regim în ultimul timp. Vreau să slăbesc, bine, sunt slabă, dar eu nu mă văd slabă și din această cauză. Sunt zile în care nu mănânc deloc. Este după cum mă simt eu, câteodată mănânc sănătos, câteodată mă încăpățânez și nu prea mănânc.”, a declarat ea pentru Antena Stars în urmă cu ceva timp.

admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *