Asistentă din Giurgiu, bătută de o colegă în spital. Motivul ar fi gelozia: „Am fost agresată cu brutalitate”

O asistentă de la secția de ATI a Spitalului Județean de Urgență Giurgiu a avut parte de o bătaie zdravănă chiar într-un cabinet.

Agresoarea este o colegă a acesteia, care ar fi recurs la violență din gelozie, potrivit victimei care a povestit ce i s-a întâmpat pe rețelele de socializare.

Gelozia ar fi făcut o asistentă de la ATI din Giurgiu să își atace colega, iar aceasta din urmă a făcut incidentul public într-o postare, devenită virală pe Facebook

Bătaia dintre cele două cadre medicale ar fi avut loc în urmă cu patru zile. Asistenta bătută susține că o altă asistentă a tras-o cu forța în cabinetul unui medic al spitalului și a lovit-o cu pumnii și cu palmele. Motivul ar fi un zvon pe care agresoarea l-ar fi auzit despre medicul cu care ar avea o relație.

„Am fost agresată cu brutalitate fizic și verbal în cabinet de către colega mea, aducându-mi acuze neadevarate, cum că eu la ora 6:30, mă aflam în cabinetul Dr. Pick L, întreținând relații intime. Fapt neadevărat, ”, a scris femeia pe Facebook, potrivit Antena3.

Asistenta agresată a menționat că la incident a fost martor și doctorul cu princina, dar nu a intervenit.

Femeia bătută spune că este nevinovată și după incident a sunat la 112 pentru a face o plângere penală, după care s-a prezentat la UPU pentru îngrijiri medicale. Totodată, a fost și la Medicina Legală de unde a obținut un certificat medico-legal. scrie spynews.ro

admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *