Antonia, prima ipostază cu burtica de gravidă? S-a fotografiat doar în sutien și cu abdomenul la vedere / FOTO 

Antonia, de ce ne ții atât de jar? Spune-ne clar și gata. Ești sau nu gravidă?! Ei bine, aceleași întrebări stau și pe buzele fanilor, căci, imaginile postate de iubita lui Velea pe rețelele de socializare sunt tare interpretabile! Vedeta s-a fotografiat doar în sutien și cu abdomenul la vedere! Oare a renunțat la dietă sau devine mămică pentru a patra oară?

Of, Antonia, Antonia, oare când ne vei da marea veste? Toată lumea așteaptă cu sufletul la gură, dar iubita lui Velea continuă să ne țină pe jar! Cum despre ce veste vorbim? Știți voi, cum că ar fi din nou însărcinată! În plus, nu doar noi credem asta, ci și fanii care îi lasă sute de comentarii! Ce-i drept, au și de ce, căci, la ce fotografii postează artista, nici nu ai cum să nu te gândești la asta!

Antonia ar fi însărcinată pentru a patra oară

În urmă cu puțin timp, pe contul de Instagram, Antonia s-a fotografiat doar în sutien și pantaloni scurți și surpriză: și-a lăsat la vedere abdomenul. Dar stați așa! Unde au dispărut pătrățelele? Oare iubita lui Velea a renunțat la diete sau este gata să devină mămică pentru a patra oară? Imaginile din galeria foto stau drept dovadă!

Toată povestea a început în urmă cu câteva săptămâni, când, Alex Velea a postat pe contul lui de Instagram un emoticon cu o siluetă de gravidă. La scurt timp, a apărut și un mesaj prin care le-a mulțumit tuturor pentru urări și pentru gândurile bune, semn că Antonia ar fi din nou gravidă.

Atât artista, cât și iubitul său, nu au confirmat, dar nici nu au infirmat marea veste până acum. Așteptăm cu nerăbdare să aflăm dacă este sau nu adevărat! Voi nu?!

admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *