Andreea Marin, din nou însărcinată? ”Cea mai frumoasă perioadă din viața unei mame”! ”Zâna” a recunoscut

Surprize, surprize pentru Andreea Marin! Frumoasa prezentatoare TV trece prin cea mai bună perioadă a vieții sale!

După ce s-a implicat într-un nou proiect de televiziune, acum, ”Zâna” a recunoscut! Este sau nu însărcinată Andreea Marin?

Andreea Marin a demonstrat că este o femeie cu adevărat puternică. A trecut prin multe probleme de-a lungul timpului,dar nu s-a lăsat nicio secundă și a tras tare pentru a ajunge acolo unde își dorește. Acum, frumoasa prezentatoare TV trece prin cea mai bună perioadă a vieții sale!

După ce a ajuns din nou pe micile ecrane, locul care i-a devenit cea de-a doua casă, ”Zâna” a recunoscut!

Andreea Marin: ”Nu e ușor, dar nici o povară”

Este sau nu însărcinată? 

Vedeta este de părere că ar mai avea răbdare cu încă un bebe și consideră că aceasta este cea mai frumoasă perioadă din viața oricărei mămici.

Momentan, Andreea nu este pregătită pentru a deveni mamă pentru cea de-a doua oară, însă, dacă va fi să se întâmple și asta, ea se declară deschisă.

”Da, aș mai avea răbdare cu un copil! De ce nu? E cea mai frumoasă perioadă din viața unei mame.

Nu e ușor, dar nici o povară. Iubirea pentru copilul meu e mai presus de orice.”, a declarat ea pentru click.ro.

Cum se menține vedeta la silueta de vis

Cât despre secretul unei siluete demne de invidia tuturor, Andreea a declarat că singurul lucru pe care îl face ca să se mențină în formă constă într-o alimentație corectă.

Prezentatoarea TV mănâncă echilibrat și, de câteva ori pe an, ține diete de detoxifiere, pentru a-și reseta organismul, dar mai ales, pentru a prinde energie.

”Acum mănânc echilibrat doar, dar îmi doresc să reușesc să ajung la o cură de detoxifiere în curând, măcar câteva zile. O dată sau de două ori pe an, îmi resetează organismul și e foarte bine.”, a mai povestit ea. scrie spynews.ro

admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *